
Brüssel Kələmi Qovurması reseptinin hazırlanma qaydası | |
Ərzaqlar: | 1 ədəd Brüssel kələmi 5 doğranmış kartof 4 ədəd doğranmış yerkökü 1 baş doğranmış baş soğan 4-5 diş sarımsaq 2 xörək qaşığı zeytun yağı 1 xörək qaşığı tomat 1 çay qaşığı şəkər tozu Duz |
Hazırlanması: | Tavada soğanı tomat ilə qovurun, sonra bütün tərəvəzləri yuyub süzəndən sonra ora əlavə edin. Vam odda tərəvəzləri əməllicə “öldürüb” bişirin. Sonra duz, şəkər tozu və su əlavə edib bişirin. Süfrəyə verərkən kərəvizlə bəzəmək olar. Haqqında: Asan və ləziz salatlardan sayılır.Nuş olsun! |
343
Sosial Şəbəkələrdə Paylaş